Kongressombuden

Valberedningen presenterade sitt förslag till valsedel angående kongressombud för Distriktsstyrelsen onsdagen den 20 januari då ordinarie DS-möte hölls i  Sölvesborg. Listan var en bra blandning av kvinnor och män från respektive lokalorganisation. Det är totalt tolv personer nominerade och samtliga finns med på denna valsedel.

Tanken är att listan skall presenteras för medlemmarna första veckan i februari då även medlemmarna skall rösta. På mötet och vid valet så kommer alla nominerade att presenteras med namn och vilken lokalorganisation de tillhör samt en bild på en  särskild nomineringsförteckning som är framtagen tillsamman med valberedningen.

Den 10:e februari kommer sedan valberedningen att räkna ihop rösterna från respektive lokalorganisation och presentera valresultatet för DS den 17/2.

Valresultatet kommer givetvis att presenteras här på hemsidan så fort det är officiellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier