Utbildningsdag för nya medlemmar i Karlshamn

Lördagen den 5/3 mellan kl 09:30 och 15:30 så höll  Vänsterpartiet i Blekinge utbildning i stadgar, organisation och kommunala nämnder. Utbildningsdagen  hölls i Karlshamns partiförenings lokaler och besöktes av totalt 11 medlemmar. Tyvärr var en medlem sjukanmäld annars skulle vi varit 12. Kursdeltagarna fick två böcker som kurslitteratur.

  • Grattis du är förtroendevald
  • Kommunen – så funkar den

Tanken var att deltagarna även skulle få Partistadgarna och Partiprogrammet i tryckt form, men tyvärr så hann dessa inte komma från det Centrala lagret. Men förhoppningsvis hinner de komma till årets DÅK så att vi kan dela ut dem där.

 

Här kommer några bilder från eventet.

Tonnie-utb-nyamedlemmar-publik

Utb-karlshamn-lunch3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier